Jövő

Jövő

A kifejlesztett szoftverhez egy eszközkészletet nyújtunk a fejlesztők számára, amelynek segítségével kinematikus és mesterséges intelligencia alapú alkalmazásokat hozhatnak létre. Első célunk olyan új játékok vagy olyan szórakoztató szoftverek életrehívása, amelyek a rendszerünkre épülnek, ily módon integrálva a Bábu tanítását és versenyeztetését egy nyílt, fizika-alapú virtuális környezetben. Ez lehetővé tenné, hogy nagyszámú felhasználót vonjunk be a Bábu kinematikai képességeinek továbbfejlesztésébe, létrehozva egy egyedi, közösségi alapú robotépítő projektet.

Mivel rendszerünk nem csupán másolja az emberi mozgást, hanem képes annak saját értelmezésére, továbbfejleszthető ortopédiai diagnózis irányában is.

A legmerészebb jövőbeli tervünk az, hogy algoritmusainkat valós fizikai térben, valódi humanoid robotok irányítására tudjuk használni. A következő évtized során lezajló egyik legnagyobb technológiai változás az lehet, ahogy a robotika által elért hatalmas eredmények átkerülnek a bemutatótermekből az otthonokba és a mindennapi élet részévé válnak. Projektünket ezen folyamat fontos elemévé akarjuk tenni.